Top news

There are charges for posting your items, but you can list up to 20 items for free per month, so to keep costs down stay within this limit.Welcome to Engineering at Illinois, University of Illinois 136th Commencement Address Archived t the Wayback Machine, University of..
Read more
Vanwege het Natura2000 gebied en de zeewering is communicatie met de verschillende instanties en de vergunningstrajecten zeer uitgebreid en veeleisend geweest.Het afgelopen jaar is er zeer veel werk verzet aan de verbouwing van de voormalige Duitse kantine die na vele jaren werk zo goed als..
Read more

Hoe maak je een fietsband


hoe maak je een fietsband

De Vakantiefietser, de specialist voor je fietsvakantie, bekijk ons instructiefilmpje om te zien hoe je een band kunt plakken.
Haal eventuele scherpe voorwerpen uit de binnen- of buitenkant van de buitenband.
We beginnen met het repareren van de band door lijm over het gat heen te smeren.Luister waar sint kado 10 euro het gat zit.Maak de velgenmoer los en haal de binnenband eruit.Draai het ringetje en dopje van het ventiel.Opties selecteren 22,00 31,00, opties selecteren 14,95, in winkelmand, deel deze pagina met anderen.Plaats de binnenband ietwat opgepompt terug in de buitenband.
Breng ruim rondom het gat de solutie aan.Zodra je bubbels ziet heb je het gaatje gevonden.Breng wat laatste correcties aan.Haal de binnenband uit de buitenband.Opties selecteren 25,00 35,00.Pomp hier wat lucht in en hou de binnenband in een bak water.
Dit instructiefilmpje hebben we gemaakt in samenwerking met het anwb-magazine Op Pad.Draai het ringetje en dopje weer op het ventiel.


Most popular

Make icons bigger android

GouruWare 1 Freeware, make It!How to make icons bigger on Android: Step one.QTam Computer 32 Shareware, qTam Bitmap to Icon is a small program for creating icons.First, go to the verjaardags button maken Google Play store on your device and download the free app Giganticon.What


Read more

Cakebeslag maken met magimix

Kloppen, kneden en mengen kunnen ze uitstekend.De kneedhaak en grote kom zijn uitstekend voor het langdurig kneden van zwaar brooddeeg.En dus ook de omvang van de gerechten die je met je keukenrobot kan klaarmaken.Door de grote, open kom en de garde en klopper is het


Read more

Hoe moet je een printscreen maken

Hier kun je nu cadeaux gadgets originaux vervolgens het zojuist gedownloade PDF-programma gebruiken als een printer.Daar klik.Maak je geen zorgen dat er dan niets gebeurt op je scherm, dat hoort ook.Heb je niet zo'n toets, scroll dan naar beneden.PDF reDirect : PDF reDirect is burger


Read more

Sitemap